Nyheder

Præmie rekord ved Langelandske ørreddage 2016

Jack Schultz fra Odense vandt tredjepræmie sidste år med denne fluefangede havørred.

 

Der er flere og større præmier i farvandet end nogensinde før (for 78.000 kroner i alt), det er hyggeligt, og overskuddet går til noget fornuftigt: Havørreder!
  Omtrent alt hvad der kan kravle og gå af lystfiskere på Langeland og Sydfyn deltager hvert år i den åbne kystkonkurrence Langelandske Ørreddage, Plus en hel del fra resten af Fyn og det øvrige Danmark - samt nogle stykker fra udlandet.

    Uden deltagerne og sponsorerne var områdets havørred-fiskeri ikke hvad det er. For halvdelen af overskuddet fra Langelandske Ørreddage bruges på ørredudsætninger/restaureringer i vandløb.

  Med hjælp fra feriehusbureauet Novasol er det i år lykkedes for arrangørerne i foreningen Sportsfiskeren Langeland at få den samlede præmiesum op i rekordstørrelse. Nogle af præmierne går til fangerne af de største ørreder og hornfisk. Men der er også muligheder for de knap så heldige. Blandt alle deltagere trækkes der lod om blandt andet en tur til Bornholm til 5.000 kroner og om et super-fastspolehjul fra Shimano (Stella) til godt 6.000 kroner.

Årets Langelandske Ørreddage foregår fredag den 22., lørdag den 23. og søndag den 24. april.

Deltager-programmer sælges ved:

 

Angel Zentrum (Spodsbjerg)
Michaels Jagt og Fiskeri (Svendborg)
Sydsport (Humble)
Lapletten (Rudkøbing)
Himmel og Hav (Lohals)
Turist kontoret (Rudkøbing)
Odense Jagt og Fritid
Go fishing (Odense)

 

Sidste chance er torsdag aften i Sportsfiskeren Langelands klubhus på havnen i Rudkøbing, hvor der vil blive hygget med fiskehistorier, amerikansk lotteri samt være salg af franskbrød med pålæg, øl, vand og kaffe.

Yderligere oplysninger hos Poul Petersen, tlf. 4017 2799.

Aktiviteter

Nyhedsbrev